Vuurenvaart wint Sparta shirt

Op maandag 16 maart 2015 was  Vuurenvaart met enkele klanten aanwezig bij de voetbalwedstrijd Sparta Rotterdam tegen Achilles ’29. Na vooraf aan de wedstrijd een diner te hebben genuttigd was het daarna tijd voor een spannend duel waarbij Sparta zichzelf op het eigen Kasteel geen goede dienst bewees. Tegen laagvlieger Achilles’29 uit Groesbeek kwam de ploeg van Alex Pastoor niet verder dan 0-0 en zag een plaats voor de Jupiler Play-Offs verder uitlopen.

Voordat de wedstrijd begint werd er door alle aanwezigen in de Westland box een poule gemaakt met de rust- en eindstand van de wedstrijd. Vuurenvaart liet afgelopen jaar al zien een goede voorspeller te zijn, door de beste voorspelling te geven voor het best en slechtst presterende AEX aandeel van 2014, zo nu ook bij Sparta Rotterdam- Achilles ’29.

Vuurenvaart kreeg een gesigneerd Sparta shirt uitgereikt door Youri Loen en Johan Voskamp, die o.a. voor Westlandia en VV Lyra speelde.