Vuurenvaart organiseert :

een ‘Meesterlunch’ op woensdag 14 oktober a.s.
door Mr. drs. M.J. (Matthy) van Paridon
van RWV Advocaten
Een (overname) traject van een verkoop of koop van een onderneming doorloopt verschillende stadia. Deze stadia brengt onder meer juridische, financiële kennis en deskundig advies met zich mee.
Mr. drs. M.J. (Matthy) van Paridon is een advocaat met een uitgebreide succesvolle ervaring in het begeleiden van overnametrajecten.Primaire vragen zoals het waarom van een transactie en de daaruit vloeiende afspraken omtrent risico, verantwoordelijkheid en zeggenschap zijn belangrijke punten die aandacht verdienen.Woensdag 14 oktober nodigen we u  hierbij van harte uit om een verzorgde lunch bij te wonen bij ‘Viersprong’ te ’s-Gravenzande waarbij de heer Van Paridon – in een interactieve sessie – aan de hand van 12 stappen een overnametraject uiteenzet.We hebben plek voor maximaal 10 personen, meldt u snel aan!