Afgelopen woensdag 14 oktober hebben we in een select gezelschap bij de ‘Viersprong’ in ’s-Gravenzande een gezellige en lekkere lunch mogen nuttigen. Tijdens de lunch  werden er twee interactieve presentaties gegeven. In de eerste presentatie gaf  Roger Martinus de visie  voor het 4e kwartaal van  Vuurenvaart aan.  Hierbij werd toegelicht waar wij denken dat de kansen liggen  de komende tijd. Onze beleggingsvisie vindt u ook terug op onze website.

De tweede presentatie werd gegeven door drs. mr. M.J. (Matthy) van Paridon, advocaat bij RWV Advocaten te Leiden. In 12 stappen zette hij de belangrijkste facetten uiteen  die voorbij komen bij een overname of verkoop van een onderneming. In een interactief onderhoud bleken er de nodige vragen te leven over dit onderwerp. Al met al is een geslaagde overname een resultaat van  een delicaat proces waarbij de professionele hulp van een goede advocaat een belangrijk onderdeel is.

De lunch werd afgesloten door Renno van Vuuren die ons verraste met een ‘scoop’. Op 9 november wordt onder begeleiding van  Rabobank Nederland de eerste ‘maatschappelijke’ obligatie uitgebracht met een mogelijk rendement van 5%. De opbrengst van deze lening  zal gebruikt worden voor de financiering van de nieuwbouw van het prinses Maxima centrum te Utrecht, een specialistisch behandelcentrum voor kinderkanker. Vuurenvaart organiseert op 10 november een bijeenkomst in het Sparta Stadion om deze obligatie-uitgifte een nog groter succes te maken. Meer over dit initiatief vind u terug op de website of in uitnodiging die u binnenkort ontvangt.

Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde middag die absoluut voor herhaling vatbaar is.

Meld u hieronder aan voor de bijeenkomst van 10 november