Met veel plezier kijken wij terug op een zeer geslaagde dag. Dinsdag 8 maart vierden wij ons 10 jarig bestaan.

In het Westlandtheater ‘De Naald’ organiseerde wij voor al onze relaties, bekenden en vrienden een avond uit.

Een gastoptreden van de muzikale cabaretgroep ‘Enge Buren’ zorgde voor de nodigde hilariteit, waarna er in de foyer nog tijd genoeg was om er over na te praten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Eerder op de dag verzorgde ‘Enge Buren’ een optreden op de Maurice Maeterlinckschool in Delft. Deze school biedt speciaal onderwijs voor leerlingen met lichamelijke of meervoudige beperkingen en voor langdurige zieke leerlingen. In totaal genoten zo’n 50 kinderen van een geslaagd optreden dat mede door Vuurenvaart mogelijk werd gemaakt.

Wij willen graag iedereen bedanken, en kijken uit naar de volgende 10 jaar!