Dafne Schippers ambassadrice Prinses Máxima Centrum
Dafne Schippers vertegenwoordigt de komende tijd het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Vorige maand ontmoette zij medewerkers van het Prinses Máxima Centrum.

Dafne was onder de indruk van de betrokkenheid van de medewerkers die zich dagelijks inzetten voor kinderen met kanker. ‘In de sportwereld kom je veel bevlogenheid tegen, maar ook topsporters kunnen inspiratie putten uit wat hier allemaal gedaan wordt om zieke kinderen weer beter te maken. Geweldig hoe de inzet is voor deze kinderen. Dat zijn elke dag topprestaties waar ik graag een bijdrage aan wil leveren’. Aldus Dafne Schippers, die stelde na het bezoek extra gemotiveerd te zijn om haar schouders onder dit nieuwe centrum te zetten.

Bouwfoto van de maand juli
Maandelijks publiceren we op onze website en social media kanalen de bouwfoto van de maand. De foto hierboven is de foto van de maand juli. De eerste verdieping is al duidelijk zichtbaar en ook de volgende laag is al te zien. Klik hier voor de foto.

Firma Mylan doneert 1 miljoen euro
Mylan N.V., één van ’s werelds toonaangevende farmaceutische bedrijven, doneert €1 miljoen aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Mylan CEO Heather Bresch vertelt: ‘Door ons commitment om patiënten wereldwijd toegang te geven tot oncologische medicatie, streven wij ernaar ons steentje bij te dragen aan de behandeling en de genezing van kanker. Wij geloven dat onze samenwerking met het Prinses Máxima Centrum slechts één van de manieren is waarop we meer kunnen doen dan het bieden van medicijnen om via een betere gezondheidszorg tot een betere wereld te komen.’

Mooie acties en donaties voor het Prinses Máxima Centrum
Veel mensen en organisaties zetten zich voor 100% in voor het Prinses Máxima Centrum. Naast de vele acties die zijn geweest, heeft het Centrum ook veel donaties mogen ontvangen. Om onze dankbaarheid uit te spreken en omdat het u mogelijk inspireert, hebben we een aantal daarvan op een rij gezet. Klik hier om deze acties te bekijken