Vorige week donderdag ontving Kees Schaap samen met zijn zoon Jesse namens Stichting Droom je Thuis een vijftal Beachflags inclusief watertank standaard. Een week eerder werden al 5 roll-up banners afgeleverd. Deze beachflags en roll-up banners zijn een gift namens Alfa Accountants en Vuurenvaart Capital Consultants om te gebruiken als promotie materiaal ten behoeve van de stichting “Droom Je Thuis”.

Stichting Droom je Thuis biedt een maandelijks topweekend voor kinderen met een beperking, zodat de ouders even een weekend de handen vrij hebben. Deze weekenden worden begeleid door ons team van professionals, waarvan er ’s nachts altijd twee aanwezig zijn en die overdag worden bijgestaan door extra collega’s. De ouders blijven nauw betrokken bij de organisatie en houden de regie in handen. Zij komen ook regelmatig bij elkaar om één en ander door te spreken. Stichting Droom je Thuis heeft de intentie om in de toekomst door te groeien van een logeerinitiatief naar een woonplek voor deze kinderen.