Vuurenvaart durft te kiezen en wint!

Kempen wint de Lipper award 2019 met het
Global Small Cap fund

Portfolio managers Kempen; Luuk Jagtenberg en  Chris Kaashoek
Vuurenvaart; Ilse Kester en Birgit Brands
Het Kempen Small Cap fund is 5 jaar geleden gestart met een belegd vermogen van 5 miljoen. Het fonds is inmiddels gegroeid naar 500 miljoen belegd vermogen en heeft sinds kort een 5-sterren en een bronze rating van Morningstar. Vuurenvaart B.V. heeft 3,5 jaar geleden het fonds, als een van de eerste vermogensbeheerders in Nederland, opgenomen in haar beleggingsportefeuilles en met veel succes. De portfoliomanagers van het fonds analyseren niet alleen de onderliggende bedrijven maar geven tevens ook advies omtrent de bedrijfsvoering van het bedrijf. Vuurenvaart herkent en omarmt deze actieve en op maat afgestemde werkwijze.Dat deze aandelenselectie en aanpak tot succes leiden, blijkt uit het winnen van de Lipper award 2019. Dat de grootbanken nu pas het fonds in beeld krijgen, moge daarvan een extra bevestiging zijn. Reden voor Vuurenvaart om met gepaste trots het team van Kempen te feliciteren.