Het doel van Vuurenvaart is om haar klanten te ontzorgen. Ontzorgen betekent dat wij goed passen op het vermogen dat wij beheren/adviseren. De doelstelling van onze visie is om door middel van een actief beleggingsbeleid het beleggingsrisico te verlagen. Hiermee beogen wij een hoger rendement te behalen dan de vergelijkende index waaraan wij onze portefeuilles toetsen.

Bij het samenstellen van uw beleggingsportefeuille houden wij rekening met onze beleggingsstrategie. Met ons actieve beleggingsbeleid bepalen wij welke regio en/of sector wordt bespeeld en selecteren wij vervolgens het beste beleggingsproduct. Bij het kiezen voor een beleggingsfonds houden wij altijd rekening met o.a. kosten, risico en de behaalde rendementen. Vuurenvaart heeft een voorkeur voor het beleggen in fondsen van grotere en bekende fondshuizen. Door onze onafhankelijke positie kan Vuurenvaart in specifieke gevallen ook kiezen voor kleinere beleggingsfondsen.

Vuurenvaart maakt daarnaast gebruik van maatwerkproducten als aanvulling op de beleggingsportefeuille. In onze beleggingsportefeuille wordt een (beperkt) gedeelte belegd in deze producten. Maatwerkproducten bieden u een kans op een goed rendement tegen een verminderd risico.

“Ons doel is om u te ontzorgen”

Voor het ontwikkelen van maatwerkproducten werkt Vuurenvaart samen met:

  • Commerzbank
  • BNP Paribas
  • Societe Generale
  • Leonteq