Over ons

“Ik wil een financiële vertrouwenspersoon zijn voor
mijn klanten.”

“De financiële markt is de afgelopen jaren alleen maar interessanter geworden.”

“De dynamiek van de financiële markten vertalen naar passende oplossingen voor onze klanten, is mijn belangrijkste drijfveer.”

Ilse Kester CFP®

Directeur

Ilse Kester is begonnen bij een bank en groeide na het behalen van haar diploma financieel planner door tot accountmanager en teamleider private banking. In de loop van 2012 heeft zij de overstap gemaakt naar Vuurenvaart om haar carrière voort te zetten als beleggingsadviseur/vermogensbeheerder. Na het behalen van haar master bedrijfskunde in 2015 is zij benoemd tot directeur en sinds 1 januari 2022 de eigenaar van Vuurenvaart.

Ilse is de trotse moeder van zoon Lex en weet daarnaast, na een drukke maar goede werkweek, nog tijd vrij te maken voor wandelen, fitness en golf.

Roger Martinus DSI

Senior beleggingsadviseur

Roger Martinus startte in 1998 in de beleggingswereld en is in 2014 begonnen als senior beleggingsadviseur/ vermogensbeheerder bij Vuurenvaart.

In het weekend is Roger regelmatig te vinden op zijn racefiets nabij de duinen van Den Haag. De financiële markt is de afgelopen jaren alleen maar interessanter geworden voor Roger en dat maakt dat hij al zo’n 25 jaar met veel interesse en plezier zijn werk kan doen.

Barend Schippers DSI

Senior beleggingsadviseur

Barend Schippers is in 2000, na een economische studie, begonnen in de wereld van beleggen en sinds 2006 is hij daarin actief in het Westland.

In 2016 is Barend begonnen als senior beleggingsadviseur/vermogensbeheerder bij Vuurenvaart in Maasdijk.

Deze vader van 2 kinderen is woonachtig in Midden-Delfland en in zijn vrije tijd is hij drummer in een coverband en actief in het verenigingsleven bij zowel de voetbal als de rugby club. Daarnaast doet Barend aan golf en tennis.

“Het mooiste aan dit vak is de diversiteit van de markten en het zo volledig mogelijk ontzorgen van de klant.”

“Het mooie aan dit vak is dat geen dag hetzelfde is.”

“De warme persoonlijke sfeer bij Vuurenvaart was het eerste wat mij opviel.”

Ivo Droog DSI

Beleggingsadviseur

Ivo Droog is in 2016 begonnen bij Vuurenvaart in de binnendienst en heeft zich daarna met succes opgewerkt tot DSI beleggingsadviseur/ vermogensbeheerder. Ivo heeft na z’n studie bedrijfskunde in Rotterdam in 2021 de opleiding corporate finance, risk & treasury management succesvol voltooid. Ivo gaat graag met zijn klanten golfen of naar een thuiswedstrijd van Ajax.

Karin Meier

Assistent Beleggingsadviseur

Karin Meier zit al zo’n 30 jaar in de beleggingswereld. Sinds 2014 is zij werkzaam als assistent beleggingsadviseur bij Vuurenvaart. Als linker- en rechterhand van de beleggingsadviseurs heeft Karin het antwoord op vrijwel alle administratieve vragen. Karin had al een ruime ervaring in de financiële wereld voor zij bij Vuurenvaart kwam. In haar vrije tijd leest en kookt Karin graag en vindt ze het heerlijk om met haar hond lekker uit te waaien op het strand. Karin reist met regelmaat af naar Engeland vanwege haar dochter die daar woont.

Leontine van de Merwe

Officemanager

Leontine van de Merwe is sinds 2022 werkzaam als officemanager bij Vuurenvaart. In haar vrije tijd is Leontine het liefst creatief bezig. Woonachtig net naast het Westland levert zij jaarlijks een creatieve bijdrage aan evenementen in haar woonplaats, maar ook in haar functie kan zij genoeg van haar creativiteit kwijt.

De persoonlijke sfeer naar zowel de klanten, als binnen het kleine team van collega’s, maakt dat Leontine zich helemaal thuis voelt bij Vuurenvaart.