Ruim 16 jaar staat Vuurenvaart bekend als een professionele vermogensbeheerder in het Westland en omstreken. Per 1 januari jl. heeft Ilse Kester Vuurenvaart via een management buy out de aandelen van Vuurenvaart overgenomen van oprichter-eigenaar Renno van Vuuren.
Ilse werkt inmiddels alweer 10 jaar bij Vuurenvaart en sinds 2016 is zij mede-directeur van de vennootschap en derhalve medeverantwoordelijk voor de gang van zaken bij Vuurenvaart. De overname voelt voor hen beiden daarom als een logische vervolgstap.

Het volledige team van Vuurenvaart staat achter de overname en dankt Renno voor de afgelopen mooie jaren. Renno van Vuuren zal de komende periode de overdracht in goede banen leiden en als adviseur het Vuurenvaart-team blijven ondersteunen.

De karakteristieken waar het Westlandse Vuurenvaart voor staat; Dichtbij, Persoonlijk en Professioneel blijven de pijlers waarop wij werken. In een gesprek leggen Ilse en uw adviseur graag uit wat deze ontwikkeling voor u, als klant en belegger, kan betekenen.