Donderdag 2 februari jl. heeft Vuurenvaart haar nieuwjaarsreceptie gehouden op een unieke locatie, Het Expo Arsenaal, in hartje Delft. Dit voormalige legermuseum was speciaal voor deze gelegenheid ingericht tot een mooie evenementen locatie.

Vuurenvaart is vorig jaar overgenomen door Ilse Kester. Deze overname was tegelijkertijd het startschot van een aantal veranderingen die zijn doorgevoerd. In een informele setting met onze klanten en partners kwamen al deze momenten samen.
De naam Vuurenvaart Capital Consultants is een naam die in 2006 aan de onderneming is gegeven. De naam Vuurenvaart heeft de afgelopen jaren bekendheid opgebouwd in het Westland en omstreken. De dienstverlening is in de jaren steeds meer verschoven van beleggingsadvies naar vermogensbeheer. Dit is de reden dat wij de naam hebben veranderd in Vuurenvaart Vermogensbeheer.

In lijn met de nieuwe naam hebben we ook onze digitale uiting aangepast. Zoals u kunt zien is onze nieuwsbrief onderhanden genomen, zodat deze passend is bij onze vernieuwde organisatie. Warm en professioneel zijn daarbij typerende kenmerken. Ook de website heeft een opfrisbeurt gekregen. Nieuwe klanten kunnen lezen waar we voor staan en wat we voor ze kunnen betekenen. Bestaande klanten kunnen via onze website inloggen bij hun depotbank of MyRapper. Daarnaast kunnen ze onder het kopje ‘nieuws’ onze nieuwsbrief teruglezen, de resultaten van de beheerportefeuille inzien en informatie over onze Vuurenvaart Coupon Note raadplegen.

Dit zijn niet de enige wijzigingen die zijn doorgevoerd bij Vuurenvaart. Vanaf 1 januari 2023 zijn de adviseurs, Roger Martinus, Barend Schippers en Ivo Droog  partner geworden bij Vuurenvaart. Dit zorgt voor betrokkenheid, toewijding en continuïteit binnen de organisatie, zodat de we komende jaren verder kunnen groeien. Groeien als team, groeien in het aantal klanten en groeien in rendement.

Naast al deze aankondigingen en interne veranderingen stonden we uitgebreid stil bij de actuele ontwikkeling van de markten. Lukas Daalder, beleggingsstrateeg bij Blackrock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld,  gaf ons een heldere uitleg over de huidige marktontwikkeling, om deze te begrijpen maar hij gaf ook vooral een richting aan over waar de kansen en mogelijkheden liggen.

Specifiek zorgt de opgelopen korte rente voor goede mogelijkheden om zonder al te grote risico’s de spaarrente ruimschoots te verslaan. Uw vermogensbeheerder Vuurenvaart heeft op dit moment diverse obligatieoplossingen, zowel in fondsen als in maatwerk, die zeer interessant kunnen zijn.

De nieuwjaarsreceptie is voor ons het begin van een nieuw jaar. Met een nieuwe naam, een vernieuwde website en met nieuwe partners zullen wij u, onze klant, nu en in de toekomst zo optimaal mogelijk blijven bedienen.